Catatan

Pakai telifon line apa?

kawan : tanya pakai line ape handphone?? saya : line tone excel tune talk.. kawan : tak nampak macam pakai tune talk pun?? saya : Awak tak nampak ke tiap2 bulan saya dapat komisyen dari tone excel.. kawan : ye ke? ada komisyen..kalau mcam tu aku nak pakai line Tone Excel juga la..untung2 boleh jadi jutawan telco.. saya : wow beranggan je lebih.. kawan : kenapa pulak?? saya : Nak dapat komisyen dari Tone Excel..keluar modal mari daftar sini http://te88.lot.my kalau lambat nanti kena tinggal.. hijrah Now!! hari ni..atau call sekarang no ni 0176689897 Atau www.kelabsimkad.com/admin

Kisah penjual goreng pisang menjadi Jutawan.

En ahmad menjual gorengpisang sudah hampir 10 tahun. Dengan pendapatannya RM200 hingga RM600 sehari. Cabarannya ialah dia kena beli pisang dan bahan yg perlu untuk mengoreng pisang. Itu tidak ada masalah bagi dia kerana pisang dan bahan itu amat mudah bagi dia hendak dapatkan. Masalah yang amat merungsingkan bagi dia adalah cuaca dan kesihatannya. En ahmad berfikir alangkah baiknya ada sistem yg boleh memberi pendapatan kepadanya walaupun ada cabaran cuaca dan kesihatannya. Sambil En ahmad menunggu pelanggan nak beli goreng pisangnya. En ahmad melayari facebook mana tahu info2 terkini. En ahmad terpandang satu link yg bertajuk buat duit hanya menggunakan simkad HP yg beralamat www.kelabsimkad.com En ahmad terus ke link tersebut dan terus membaca info2 didlm website tersebut. Dia kata ini sangat best ni BUAT KERJA SEKALI TAPI UNTUNG DAPAT BERKALI-KALI. en ahmad tanpa berlengah lagi terus mendaftar dilink tersebut dengan hanya bayaran RM150 sahaja. En ahmad setelah memahami perniagaan …

Manager Bank Pun join Tone Excel

Semalam saya dalam perjalanan ke Melaka, 

singgah di Seremban sekejap untuk jumpa

seorang akak yang dah 6 bulan pakai dan buat

bisnes Tone Excel ni..

Sembang punya sembang rupa-rupanya baru saya tau yang akak ni kerja sebagai Manager Sebuah Syarikat Ternama Umur dah 36 tahun. Gaji beliau lebih kurang RM15,000 sebulan 

Dulu beliau pakai Maxis, sekarang tukar ke talian Tune Talk dan buat Bisnes ni secara part time

Beliau topup setiap bulan lebih kurang RM100-RM150

Dan hasil buat bisnes Tune Talk ni lah beliau dah dapat

komisyen topup sahaja lebih kurang RM2500 sebulan

Itu baru 6 bulan buat bisnes ni, belum lagi 3,4 tahun akan datang. Cuba bayangkan apa akan jadi 1,2, atau 3 tahun akan datang..

Conform komisyen dah 5 atau 6 angka sebulan..Sama seperti
Tuan Mazlan yang dah 3 tahun dalam bisnes ini dan sekarang 
komisyen beliau saja dah RM400K sebulan..

saya pun dalam proses menuju ke arah 6 angka sebulan..InsyaAllah

Saya tanya akak ni.."Kenapa akak buat bisnes Tone excell ni sedangkan gaji akak da…

HQ tone Excel anjur cabutan bertuah RM10k special hari raya

Imej
Hari rabu 21/6/2017 special hari raya licky draw duit raya RM10,000 jom datang berramai-ramai. hubungi hot line 017-6689897 ( Tone Amri )
Jika anda nak tahu cara sertai cabutan bertuah ini.

www.kelabsimkad.com

Kisah Tone Amri Join Tone Excel

Pada 2014 lagi saya daftar bisnes tone excel kerana nak bantu kawan-kawan berniaga. Bulan 9 saya daftar hingga bulan 5 tahun 2015 saya hanya guna macam biasa dulu saya pakai simkad cap m topup RM30.00 sebulan dgn tone excel pun saya topup RM30.00 sebulan.
Ketika saya daftar kawan saya ambik no akaun maybak dia kata tone excel nak bagi duit kalau anda guna simkad ini. Daripada bulan 9/2014 hingga bulan 5/2015 saya semak di akaun stament syarikat tone excel ada dlm RM9 ringgit lebih.
Saya berfikir ini sangat best ni kalau dpt jual kepada orang lain. Saya bayankan jika saya dapat menjual sebanyak 10000 keping simkad. Ini boleh buat duit banyak. Saya mula menbuat kajian dan belajar terus ilmu tone excel.
Saya terus mula aktif menjual simkad kepada orang ramai. Perkara pertama saya lakukan adalah semua ahli keluarga saya pasti menggunakan simkad tone excel. Dan hingga kini saya terus mempromosi.
Kini alhamdulillah setiap bulan, 4 akuan tone excel saya memberi gaji kepada saya. Terima kera…

Selamat Berpuasa daripada Tone Amri Nor

Assalamualaikum dan salam hormat..

Kali petama saya membuat status dalam bulan puasa dalam blog ini. bukan apa saya hanya nak mengucapkan selamat 

BERPUASA KEPADA UMAT ISLAM YANG SUDI MEMBACA BLOG SAYA INI

Kepada yang berminat dengan bisnes Tone Excel ini anda boleh menghubungi saya di nombor 017-6689897. atau boleh mendaftar di website dibawah.

www.kelabsimkad.com atau www.gajimasyuk.com/mmg/toneexcel

Tone Amri

Alhamdulillah!! tambahan downline hanya menggunakan website Sifu Naim

Assalamualaikum dan selamat pagi..

Alhamdulillah!! pada 29/5/17 akhirnya dapat juga buat tambahan di level 1 hanya menggunakan website Jutawan Sifu Naim sangat best.

Hanya buat kerja sebar link sahaja dapat juga DownLine untuk bisnes Tone Excel mudahnya...

yang berminat untuk dapatkan website ini boleh layari

www.gajimasyuk.com/user/toneexcel

Tone Amri
017-6689897