Catatan

HANYA BERMODALKAN RM100 SEKALI SAHAJA..

Frends!!.. jOin ID mmg cOnfirm masyukkk... bukan Omong ksong semata.. biz yg dah 7 tahun di malaysia..mantap.. n berkesan.. ditambah plk bOnus yg special.. 
LEDAKAN duit masuk ke akaun tanpa henti..
Tiada yg mustahil jika percaya pada satu peluang.. Rezeki juga xkan dtg bergolek.. ape yg penting usaha... biz ID mmg terbaik.. Kita Buat Kita dapat.. 100% milik kita..
bit.ly/GAJIMASUK

Manfaat menggunakan Simkad Pintar Tone Excel

Ya Allah . Besar sungguh manfaat bila guna simkad TONE EXCEL nie . Belom pernah ade pade simkad2 lain . Manfaat menggunakan Simkad Pintar Tone Excel
PA Etiqa Takaful RM50,000.00
======================== Pastikan keluarga kita, kawan2 kita sekeliling kita tahu bahawa kita adalah pengguna simkad tone excel. Terangkan kepada mereka takaful/insurans adalah percuma di syarikat tone excel dgn syarat topup sebulan terkumpul RM50. Supaya jika ada apa2 terjadi kepada kita keluarga boleh tuntut. Contoh: Kemalangan bulan febuary, syarikat lihat topup bulan january, jika pengguna topup Rm50 pada bulan JAN, syarikat tone excel akan bayar, jika tak syarikat tak bayar sebab tak cukup syarat.. untuk ahli baru takaful ni akan aktif selepas 2 bulan. Berikut tuntutan & jumlah % yang akan dibayar kepada waris @ keluarga mangsa: 1. Kematian Akibat Kemalangan - 100%
2. Kehilangan dua anggota badan - 100%
3. Kehilangan kedua-dua tangan atau jari dan kedua-dua ibu jari 100%
4. Kehilangan penglihatan kedua-d…

Testimoni : web sistem kelab simkad Tone Excel

Imej
Tanpa buat apa-apa selama 2 tahun akhirnya dapat lahirnya 1 group. 

Hanya rakan kongsiku join, guna dan tunggu.... dengan sistem yg di reka khas oleh pengasas kelabsimkad. 

Siapa nak tengok sistem ini boleh layari www.te88.lot.my

Pakai telifon line apa?

kawan : tanya pakai line ape handphone?? saya : line tone excel tune talk.. kawan : tak nampak macam pakai tune talk pun?? saya : Awak tak nampak ke tiap2 bulan saya dapat komisyen dari tone excel.. kawan : ye ke? ada komisyen..kalau mcam tu aku nak pakai line Tone Excel juga la..untung2 boleh jadi jutawan telco.. saya : wow beranggan je lebih.. kawan : kenapa pulak?? saya : Nak dapat komisyen dari Tone Excel..keluar modal mari daftar sini http://te88.lot.my kalau lambat nanti kena tinggal.. hijrah Now!! hari ni..atau call sekarang no ni 0176689897 Atau www.kelabsimkad.com/admin

Kisah penjual goreng pisang menjadi Jutawan.

En ahmad menjual gorengpisang sudah hampir 10 tahun. Dengan pendapatannya RM200 hingga RM600 sehari. Cabarannya ialah dia kena beli pisang dan bahan yg perlu untuk mengoreng pisang. Itu tidak ada masalah bagi dia kerana pisang dan bahan itu amat mudah bagi dia hendak dapatkan. Masalah yang amat merungsingkan bagi dia adalah cuaca dan kesihatannya. En ahmad berfikir alangkah baiknya ada sistem yg boleh memberi pendapatan kepadanya walaupun ada cabaran cuaca dan kesihatannya. Sambil En ahmad menunggu pelanggan nak beli goreng pisangnya. En ahmad melayari facebook mana tahu info2 terkini. En ahmad terpandang satu link yg bertajuk buat duit hanya menggunakan simkad HP yg beralamat www.kelabsimkad.com En ahmad terus ke link tersebut dan terus membaca info2 didlm website tersebut. Dia kata ini sangat best ni BUAT KERJA SEKALI TAPI UNTUNG DAPAT BERKALI-KALI. en ahmad tanpa berlengah lagi terus mendaftar dilink tersebut dengan hanya bayaran RM150 sahaja. En ahmad setelah memahami perniagaan …

Manager Bank Pun join Tone Excel

Semalam saya dalam perjalanan ke Melaka, 

singgah di Seremban sekejap untuk jumpa

seorang akak yang dah 6 bulan pakai dan buat

bisnes Tone Excel ni..

Sembang punya sembang rupa-rupanya baru saya tau yang akak ni kerja sebagai Manager Sebuah Syarikat Ternama Umur dah 36 tahun. Gaji beliau lebih kurang RM15,000 sebulan 

Dulu beliau pakai Maxis, sekarang tukar ke talian Tune Talk dan buat Bisnes ni secara part time

Beliau topup setiap bulan lebih kurang RM100-RM150

Dan hasil buat bisnes Tune Talk ni lah beliau dah dapat

komisyen topup sahaja lebih kurang RM2500 sebulan

Itu baru 6 bulan buat bisnes ni, belum lagi 3,4 tahun akan datang. Cuba bayangkan apa akan jadi 1,2, atau 3 tahun akan datang..

Conform komisyen dah 5 atau 6 angka sebulan..Sama seperti
Tuan Mazlan yang dah 3 tahun dalam bisnes ini dan sekarang 
komisyen beliau saja dah RM400K sebulan..

saya pun dalam proses menuju ke arah 6 angka sebulan..InsyaAllah

Saya tanya akak ni.."Kenapa akak buat bisnes Tone excell ni sedangkan gaji akak da…

HQ tone Excel anjur cabutan bertuah RM10k special hari raya

Imej
Hari rabu 21/6/2017 special hari raya licky draw duit raya RM10,000 jom datang berramai-ramai. hubungi hot line 017-6689897 ( Tone Amri )
Jika anda nak tahu cara sertai cabutan bertuah ini.

www.kelabsimkad.com